Posted by on május 14, 2019

A Megyei Pszichopedagógiai Hálózat munkatársai  2019 május 15-én Sulibörzét szerveznek VII. és VIII.oszt. diákok számára.

Az iskolaválasztást elősegítő Sulibörzén a csíkszeredai “Márton Áron” Főgimnázium,  a  “Segítő Mária”  Római Katolikus Gimnázium, az “Octavian Goga” Főgimnázium, a “Johannes Kájoni” Szakközépiskola”, a “Kós Károly” Szakközépiskola, a “Nagy István” Művészeti Líceum, a “Székely Károly”Szakközépiskola, a “Venczel József” Szakközépiskola és a “Szent Anna” Speciális Szakiskola, a dánfalvi “Petőfi Sándor” Szakközépiskola, a  balánbányai “Liviu Rebreanu” Szakközépiskola, valamint a  csíkszentmártoni “Tivai Nagy Imre” Szakközépiskola mutatkozik be.

A tanulók információkat kaphatnak az induló osztályokról, a felvételi követelményekről, az iskola oktatási-nevelési tervéről, iskolán kívüli tevékenységekről, diákprogramokról, bentlakási lehetőségekről, az iskola felszereltségéről, megpályázható ösztöndíjakról stb.

Helyszín: Csíkszereda, a Hargita Megyei Tanács épületének oszloptere

Időpont: 2019 május 15 , 10-17 óra között.

A részvétel előzetes bejelentkezés alapján történik a Megyei Pszichopedagógiai Központnál május 14-ig, hétköznapokon 9-15 óráig, a 0266-310322-es telefonszámon.

MNTEK igazgató,

Szabó Irén-Ottilia